Kategorije Igračke

Tradicija, stil i kvaliteta krasi ove igračke

Danas u doba kada se sve proizvodi serijski, jako malo pažnje se daje kvaliteti koju ti proizvodi posjeduju. Iako ta serijska proizvodnja donosi dosta dobrog, ostaje žal za onim starijim vremenima kada se sve, pa i dječje igračke, proizvodilo s ljubavlju. Zato danas imamo igračke koje bar djelomično vraćaju to neko staro iskustvo.

Prisjećanje na starije dane

Da bismo shvatili zašto su ove igračke toliko zanimljive, moramo se vratiti nekoliko decenija, pa i stotina godina u prošlost. Materijali i stvari kojim bi se djeca igrala su bili ograničeni, pa su se zbog toga igračke pravile od drveta. Drvene igračke, iako zastupljene i danas zbog onoga nabrojanog na početku, nisu ni blizu popularne kao nekada.

Prečitaj malo više...

Kućice za djevojčice su mnogim djevojčicama omiljena igračka

Djevojčice obožavaju fantazijsku igru. Često maštaju o raznim drugim ulogama pa se često vole igrati i glumiti da su kuharice, doktorice, princeze i sl. Vole maštati o drugim svjetovima, kraljevstvima, prostranstvima. A kućice za djevojčice im upravo to omogućavaju.Rade se uglavnom od drva ili plastike, a nerijetko dolaze i u kombinacijama ta dva materijala. Zbog vrlo dobre izrade ove kućice su dugotrajne i često mogu zadovoljiti potrebe nekoliko generacija djece.

Prečitaj malo više...

Trunki

Tijekom raznih putovanja vaša djeca s vremena na vrijeme doživljavaju dosadu i počinju plakati ili lupati po raznim stvarima. Vjerujemo kako ste do sada doživjeli mnoga neugodna iskustva na putovanjima s vašim mališanima i da ne želite to ponoviti. Vaše putovanje možete učiniti zabavnim iskustvom za vaše mališane raznima proizvodima koje jedan od najpopularnijih svjetskih brandova Trunki za mališane nudi.

Prečitaj malo više...

Dječje igračke

tidlo-starakmetijaDječjim igračkama smatraju se svi proizvodi koji su namijenjeni za djecu od rođenja do dobi od četrnaest godina. Dizajnirane su tako da predstavljaju jedan od ključnih čimbenika za razvoj djece. Djetinjstvo bez igre je nezamislivo, a igračke su sastavni dio igre. Igrajući se dijete se zabavlja, istražuje, oponaša svijet odraslih i uči. Djecu uče odrastati i to je način njihova vježbanja i stjecanja važnih životnih vještina. Često imaju veću moć i utjecaj nego što mislimo. One definiraju okružje u kojemu dijete odrasta i okupiraju njegovo razmišljanje. Stoga, dječje igračke bi trebale razvijati pozornost i koncentraciju djeteta, a ne suprotno.

Prečitaj malo više...