Trunki

Tijekom raznih putovanja vaša djeca s vremena na vrijeme doživljavaju dosadu i počinju plakati ili lupati po raznim stvarima. Vjerujemo kako ste do sada doživjeli mnoga neugodna iskustva na putovanjima s vašim mališanima i da ne želite to ponoviti. Vaše putovanje možete učiniti zabavnim iskustvom za vaše mališane raznima proizvodima koje jedan od najpopularnijih svjetskih brandova Trunki za mališane nudi.

Sigurni proizvodi najviše kvalitete

Trunki u svojoj kolekciji nudi proizvode za one najmlađe, ali isto tako i za one malo starije. U Trunkijevoj kolekciji mogu se naći razni proizvodi, od sjedalica za auto namijenjenih onim najmlađima, pa sve do njihovog najpopularnijeg proizvoda Trunki kofera koji vaši mališani mogu voziti.

Više od 10 godina iskustva

Trunki je britanska kompanija koju je osnovao dizajner Rob Law 2006. godine, te je do sada osvojila preko 90 nagrada za kvalitetu, funkcionalnost i dizajn. Njihov najpoznatiji proizvod je Trunki dječji kofer koji je za kratko vrijeme postao veoma prodavan i glavni je razlog popularnosti ove kompanije.
trunki-2

Trunki kofer spoj je korisnog i zabavnog, a upravo zbog toga sve veći broj roditelja odlučuje se na kupnju ovog kofera svojim mališanima. Osim što u ovom koferu vaši mališani mogu čuvati razne stvari, što je njegova prvobitna funkcija, oni se na njemu mogu voziti i zabavljati. Ovaj kofer veoma je siguran i namijenjen je da djeca s njime mogu samostalno rukovati bez ikakvih opasnosti na ozljede. Obložen je raznim gumama, te se vaše dijete rukovanjem s ovim koferom ne može nikako ozljediti. Kofer je oblikovan tako da je sjediše djeci veoma ugodno tijekom vožnje, ima široke i stabilne kotače, te također ima stabilizatore koji onemogućavaju ovaj kofer da se prevrne ukoliko ga djeca voze velikom brzinom. Ovisno o tome što vaše djete voli, postoje i razni dizajnovi ovog kofera, te smo sigurni da ćete naći idealan dizajn za vašeg mališana.

Ukoliko često putujete s vašim mališanima, Trunki kofer idealna je stvar koja će vašeg mališana zabaviti tijekom putovanja, te će u isto vrijeme biti koristan jer će vaše dijete u njega moći staviti neke stvari. Veoma lijep dizajn, kvaliteta i korisnost glavni su aduti ove „igračke“ koja je zasigurno neophodna ukoliko na putovanja često odlazite s djecom.

Prečitaj više šta raditi kod kuče i koje su najpopularnije dječje igračke ako zbog kiše ne možete vani.